Državne institucije

Zahvaljujući našem znanju i iskustvu u mogućnosti smo da osmislimo, kreiramo i implementiramo najsavremenija rešenja za uspešno funkcionisanje bilo koje državne institucije.

Specifičnosti ovih ustanova zahtevaju najrazličitija rešenja za svakodnevni rad, počevši od rešenja za računarsko umrežavanje unutar institucije, sistema za prenos i distribuciju signala, pa do klasičnih konferencijskih sistema i sistema za audio-video konferencije.

Tu su i sistemi za evidenciju radnog vremena zaposlenih, ali i rešenja za efikasno upravljanje sistemima za ventilaciju, grejanje i klimatizaciju zgrada u kojima su institucije smeštene, čime se značajno štedi na troškovima svakodnevnog održavanja.

U zavisnosti od delatnosti, pojedinim institucijama su potrebna ne samo rešenja za komunikaciju već i rešenja za brzu i efikasnu razmenu fizičkih pošiljki, kao što su tjub (tube) sistemi.

Bezbednost je veoma značajan aspekt u poslovanju svih državnih institucija, a naša rešenja za zaštitu od požara i detekcije gasa, sistemi za kontrolu pristupa, sistemi za video nadzor, protivprovalni sistemi i perimetarska zaštita prostora oko objekta nude najviši mogući stepen obezbeđenja.

Poseban značaj predstavlja kontradiverziona oprema kojom se sprečava unošenje neželjenih i potencijalno opasnih predmeta i supstanci u objekat. Institucije koje rade s velikim brojem građana imaju potrebu za upravljanjem redovima za čekanje, javnim displejima i sistemima za javni razglas. Svi navedeni sistemi se nalaze u našoj ponudi.