eng_flag me_flag

Hoteli i ugostiteljski objekti

Pružamo rešenja koja zadovoljavaju zahteve i najizbirljivijih gostiju i korisnika hotelskih usluga, čime se značajno podiže i efikasnost poslovanja hotelskog objekta.

Korisnici mogu da računaju na pouzdan telefonski sistem, različita audio-video rešenja, te efikasne sisteme za zaključavanje soba, upravljanje sefovima i mini-bar ponudom, uz obezbeđen pouzdan pristup internetu.

Hotelski sistemi značajno pomažu i kod evidencije troškova gosta i ubrzavaju izdavanje računa, a za efikasnije poslovanje hotela tu su i sistemi rezervacija, sistemi za čuvanje ključeva, različiti sistemi zaštite, te kompletna rešenja za efikasnije upravljanje grejanjem, ventilacijom i klimatizacijom. Pored gostiju, organizatori konferencija u hotelskim salama imaju visoka očekivanja.

Od sistema za obaveštavanje putem adekvatno razmeštenih LCD ekrana, preko audio-video sistema za efikasno vođenje događaja, uz simultani prevod na jedan ili više jezika, telefonskog sistema i velikih ekrana za pristup informacijama (Internetu i TV programu), do sistema za beskontaktni pristup salama – i organizatori i njihovi gosti očekuju da im je sve to na raspolaganju i da besprekorno funkcioniše.

Sportsko rekreativni objekti

Objekti namenjeni sportskim dešavanjima su mesta događaja visokog rizika, oni moraju biti adekvatno opremljeni kako bi se sačuvali životi i imovina, ali i pružila potrebna udobnost posetiocima.

Sistemi za video nadzor i kontrolu pristupa, protivprovalni sistemi i sistemi perimetarske zaštite – svi oni štite prostor u objektu i oko objekta, a kontradiverziona oprema sprečava unošenje potencijalno opasnih predmeta i supstanci na sportske priredbe.

Audio-vizuelni efekti su postali neizostavni pratilac sportskih priredbi. Gledaoci su već navikli na kvalitetno ozvučenje i velike ekrane, a mi nudimo profesionalno digitalno ozvučenje i razglase, velike javne displeje i prateću opremu, mrežna rešenja i opremu za prenos signala, kao i medija-servere za skladištenje i distribuciju audio i video sadržaja.

Projektujemo, instaliramo i održavamo sisteme za sve kategorije sportsko-rekreativnih objekata: stadione, igrališta i sportske centre.

Industrijski objekti

Raznovrsnost objekata za industrijsku proizvodnju zahteva posebnu pažnju. Ovi veoma kompleksni objekti zahtevaju i raznovrsna rešenja.

Zahvaljujući sistemima koje isporučujemo, a koji su prilagođeni industrijskim postrojenjima i zgradama, ceo proces je znatno olakšan, uz veliku uštedu ljudskih i finansijskih resursa.

Rešenja za kontrolu pristupa efikasno i precizno dodeljuju prava pristupa zaposlenima, određujući ko i kada ima pristup određenim prostorijama ili delovima industrijskog objekta.

Za komunikaciju unutar industrijskih postrojenja i zgrada veoma je važna kvalitetna mrežna oprema, kao i telefonski sistemi, a i jedno i drugo su važan deo našeg portfolija. Sistemi za zaštitu od požara i detekciju gasa su u uskoj su vezi sa sistemom javnog razglasa kojim se preko digitalnog javnog ozvučenja šalju obaveštenja radnicima pri nastanku eventualnih incidentnih situacija.

To garantuje brzu reakciju i pravovremenu evakuaciju. I na kraju, za obezbeđenje od zlonamernih aktivnosti nudimo širok spektar sistem za video nadzor i kao i protivprovalne sisteme.

Poslovno-stambeni objekti

Ugrađujemo savremene sisteme bezbednosti i zaštite koji će omogućiti besprekorno funkcionisanje poslovnih i stambenih objekata, vodeći računa i o jednostavnosti upotrebe instaliranih rešenja i efikasnom održavanju.

Obezbeđujemo pasivnu i aktivnu mrežnu opremu, telefonske sisteme, monitore, kao i kompletna rešenja za audio vizuelne konferencije, kojima se povećava efikasnost poslovanja i štede resursi kompanije.

Sistemi za kontrolu pristupa određuju ko i u koje vreme ima pristup određenim prostorijama, sistemi za evidenciju radnog vremena upravljaju radom zaposlenih dok parking sistemi vode računa o upravljanju parkiranjem kompanijskih i privatnih vozila zaposlenih.

Protivpožarni sistemi i sistemi za detekciju gasa su zaduženi za bezbednost zaposlenih, dok poseban značaj za bezbednost imovine van radnog vremena imaju protivprovalni sistemi i rešenja za video nadzor koja se nalaze u našoj ponudi. Savremeni stambeni objekti podrazumevaju mnogo više komunikacije i sigurnosne standarde. Sva rešenja koja čine jednu modernu zgradu od parking sistema, preko kućne automatike, pa sve do video interfona i video nadzora, nalaze se u našoj ponudi.

Kućna automatika podrazumeva da se daljinski može uključiti grejanje, klimatizacija i osvetljenje.

Ovi sistemi se lako integrišu sa sistemima video nadzora, protivprovalnim sistemima i sistemima za dojavu požara i detekciju gasa, pa zajedno sa interfonskim sistemima čine objedinjeno rešenja za bezbednost i ekonomičnost stana.