eng_flag me_flag

Projektovanje

Za svaki posao pružamo kompletne usluge počev od izrade idejnog projekta, pa sve do projekta izvedenog stanja.

Licencirani inženjeri projektanti prate najnovije tendencije u projektovanju savremenih sistema slabe struje, što garantuje kvalitetno obavljanje svih poslova iz oblasti projektovanja.

Našim klijentima pružamo podršku od samog početka posla, kroz izradu idejnih projekata i edukaciju kako bi se obezbedila maksimalna efektivnost opreme u okviru sistema koji se projektuje.

Za svaki završeni objekat obavezno izrađujemo projekat izvedenog stanja.

 

Servis i održavanje

Naši klijenti mogu da budu sigurni da će njihov sistem pouzdano raditi još dugo nakon što je oprema instalirana i puštena u rad.

Usluge servisa i održavanja obezbeđuju nesmetano funkcionisanje instaliranih sistema, brzu reakciju u slučaju smetnje i otklanjanje problema u najkraćem roku.

Vitreum pruža podršku klijentima kroz usluge servisa i održavanja u garantnom i vangarantnom roku, svojim klijentima garantujemo visok kvalitet izvršene usluge, trenutan odziv i rešavanje problema u najkraćem roku.

Putem daljinskog pristupa, omogućen je servis i održavanje na daljinu što doprinosi brzini i efikasnosti podrške klijentima.

Zahvaljujući podršci koju pružamo kroz usluge servisa i održavanja, naši klijenti mogu spokojno da se posvete svom poslu znajući da im je omogućeno uvek nesmetano korišćenje svih funkcionalnosti sistema.