Hoteli i ugostiteljski objekti

Pružamo rešenja koja zadovoljavaju zahteve i najizbirljivijih gostiju i korisnika hotelskih usluga, čime se značajno podiže i efikasnost poslovanja hotelskog objekta.

Korisnici mogu da računaju na pouzdan telefonski sistem, različita audio-video rešenja, te efikasne sisteme za zaključavanje soba, upravljanje sefovima i mini-bar ponudom, uz obezbeđen pouzdan pristup internetu.

Hotelski sistemi značajno pomažu i kod evidencije troškova gosta i ubrzavaju izdavanje računa, a za efikasnije poslovanje hotela tu su i sistemi rezervacija, sistemi za čuvanje ključeva, različiti sistemi zaštite, te kompletna rešenja za efikasnije upravljanje grejanjem, ventilacijom i klimatizacijom. Pored gostiju, organizatori konferencija u hotelskim salama imaju visoka očekivanja.

Od sistema za obaveštavanje putem adekvatno razmeštenih LCD ekrana, preko audio-video sistema za efikasno vođenje događaja, uz simultani prevod na jedan ili više jezika, telefonskog sistema i velikih ekrana za pristup informacijama (Internetu i TV programu), do sistema za beskontaktni pristup salama – i organizatori i njihovi gosti očekuju da im je sve to na raspolaganju i da besprekorno funkcioniše.