O nama

O kompaniji

Kompanija Vitreum osnovana je 2005. godine sa željom da klijentima omogućimo konkretna i efikasna rešenja i usluge iz oblasti instalacija slabe i jake struje. Uspostavljamo integrisane elektronske sisteme zaštite za sve tipove objekata, kontrolu pristupa lica i video nadzor do ranog otkrivanja požara ili toksičkih gasova.Kombinovanjem najmodernije tehnologije, sopstvenog iskustva i idejnih rešenja koja su u potpunosti prilagođena individualnim karakteristikama objekta, Vitreum omogućuje svojim klijentima da optimizuju investiciju i umanje troškove održavanja. Nudimo kompletnu uslugu od projektovanja, ugradnje, ispitivanja, logističke podrške i održavanja sistema tokom celokupnog upotrebnog veka objekta.

Razvoj

Razvoj kompanije prvo kreće sa ugradnjom alarmnih sistema, da bi 2007. godine počeli sa ugradnjom ostalih sistema tehničke zaštite, strukturnim kablovskim sistemima i drugim telekomunikacionim sistemima.
Proširili smo delatnost i na oblast jake struje, elektroenergetske instalacije i opremu, elektromotorni pogon, kao i sisteme centralnog nadzora i upravljanja.
Rezultati kvalitetnog rada, poštovanja želja i zahteva klijenata, naročito putem preporuka, doveli su do ubrzanog razvoja kompanije Vitreum što je rezultiralo i proširenjem poslovnih aktivnosti na tržištima Srbije, Crne Gore, Republike Srpske i Makedonije.
Danas je u kompaniji zaposleno 30 obrazovanih i stručnih kadrova, od toga 9 inženjera i 16 tehničara zaduženo je za projektovanje i izvođenje radova. Stalna edukacija zaposlenih jedan je od primarnih ciljeva, kao i prenos znanja o aktuelnim inovacijama projektantima, investitorima i svim učesnicima u izgradnji i održavanju poslovnih objekata.

Politika kvaliteta

Osnovni cilj kompanije Vitreum je postizanje vrhunskog kvaliteta u pružanju usluga potrebnih za realizaciju kako standardnih tako i velikih projekata. Suočavajući se sa sve zahtevnijom tehničko/komercijalnim uslovima na tržištu, u nameri da ojačamo svoju konkurentsku poziciju i da svojim klijentima garantujemo najviši kvalitet opreme, radova i usluga, kompanija Vitreum opredelila se za uspostavljanje efektivnog i efikasnog sistema upravljanja kvalitetom prema zahtevima međunarodnog standarda ISO 9001:2015
Naše poslovanje bazirano na sledećim principima:
• Interfonski i videointerfonski sistemi
• Ugradnja kvalitetne i proverene opreme, kao i kvalitetno izvođenje radova i održavanje objekata u garantnom i van garantnog roka
• Unapređenje profesionalnog znanja i kompetentnosti zaposlenih u svim oblastima poslovanja, razvijanje svesti o važnosti posla koji obavljaju i načinu na koji doprinose razvoju celokupne kompanije
• Ostvarivanje i neprestano razvijanje dobrih partnerskih odnosa sa dobavljačima i klijentima kroz obostranu razmenu znanja i iskustva.
• Posedujemo SME sertifikat koji dodeljuje Privredna Komora Srbije kao znak pouzdanosti i pozitivnog poslovanja.

Delatnost

Naš projektni tim Vam stoji na raspolaganju za pružanje saveta u odabiru neophodnih sistema za postojeći ili novi objekat kako bi Vaša odluka sigurno obuhvatila sadašnje i buduće potrebe, kao i zakonske regulative. Pri projektovanju vodimo računa o optimizaciji sistema kako bi umanjili troškove osnovne investicije i operativne troškove u eksploataciji objekata. Izvodimo instalacije slabe i jake struje, implementiramo i integrišemo neophodnu opremu na najzahtevnijim objektima zbog čega nam je poverenje ukazao veliki broj klijenata.
Usluge koje kompanija Vitreum nudi na tržištu su projektovanje, montaža, servisiranje i održavanje sledećih sistema:

• Protivprovalni alarmni sistemi
• Sistem video nadzora
• Sistem kontrole pristupa
• Sistem dojave požara
• Sistem detekcije opasnih gasova • Telekomunikacioni sistemi
• Sistem računarskih mreža
• Ozvučenje
• Multimedijalni sistemi
• Hotelski sistem
• Garažni sistem
• Pametna zgrada
• Elektroenergetske instalacije
• EMP i CSNU

Kompanija Vitreum omogućiće Vam sigurnost i komfor u prostorijama i objektima različitih namena: poslovni prostori, upravne zgrade, hoteli, bolnice, kulturni i sportski objekti, industrijski objekti, aerodromi i tuneli. Tokom eksploatacije sistema, odnosno tokom garantnog i vangarantnog perioda, pružamo potrebnu podršku pri održavanju sistema u obimu i načinu koji je komplementiran sa tehničkim mogućnostima objekta.

Misija

Kompanija Vitreum od osnivanja pruža kvalitetnu tehnićku podršku za sve sisteme i proizvode sa ciljem da pozitivno utičemo na razvoj komunikacija, sigurnosti i da unapredimo konkurentnost, produktivnost i efikasnost društva u celini.

Vrednosti

Pouzdanost je osnovana odlika komapnije koju prepoznaju naši partneri. Zahvaljujući tome danas sarađujemo sa preko 20 vodećih proizvođača opreme iz oblasti komunikacija i sigurnosti. Transparentnost u poslovanju je ustanovljena od osnivanja kopmanije zahvaljujući kojoj smo stekli poverenje velikog broja klijenata.

Inovativnost

Iako zadovoljni dosadašnjim rezultatima, znamo da možemo doneti još bolja rešenja našim klijentima i zato stalno uvodimo nove, aktuelne i naprednije sisteme i edukujemo se.
Vitreum se bavi projektovanjem, prodajom, instalacijom, montažom, implementacijom i održavanjem:
Elektronskih sistema zaštite
Telekomunikacija
Energetskih instalacija

 

Politika sistema upravljanja kvalitetom

FirmaVITREUM d.o.o. se bavi pružanjem kompletne usluge od projektovanja, montaže, ispitivanja, servisiranja i održavanja elektronskih sistema za zaštitu objekata i imovine, telekomunikacionih sistema, računarskih mreža, sistema jake struje, kao i drugih sistema za sve tipove objekata.

Od svog nastanka firmeVITREUM d.o.o. svoje poslovanje bazira na postizanju visokog nivoa zadovoljenja potreba i očekivanja svojih klijenata.

Suočavajući se sa sve zahtevnijim tehničko/komercijalnim uslovima na tržištu i u nameri da ojača svoju konkurentsku poziciju i da svojim klijentima garantuje kvalitet opreme, radova i usluga firmaVITREUM d.o.o. opredelila se za uspostavljanje efektivnog i efikasnog sistema upravljanja kvalitetom prema zahtevima međunarodnog standarda ISO 9001:2015.

U tom smislu najviše rukovodstvo kompanije VITREUM d.o.o. opredelilo se da primenjuje, preispituje i stalno unapređuje sistem upravljanja kvalitetom i bazira svoje poslovanje na sledećim principima:
• Pružanje vrhunskog kvaliteta usluga prilikom izvođenja radova i održavanja objekata u garantnom i vangarantnom roku, kroz ugradnjuproverene opreme, u cilju zadovoljenja potreba i očekivanja naših klijenata;
• Podsticanje inicijativa kroz unapređenje profesionalnog znanja i kompetentnosti zaposlenih u svim tokovima poslovanja i razvijanje svesti o važnosti posla koji obavljaju i načinu na koji doprinose razvoju celokupne firme, o zahtevima klijenata, očuvanju životne sredine, poštovanju svih propisa radi zaštite zdravlja i bezbednosti na radu;
• Obezbeđivanje kontinuiteta poslovanja i strateških pravaca firme, ostarenja jasno definisanih ciljeva firme, željenih rezultata KPI, kao i drugih elemenata sistema kroz identifikaciju i ocenu rizika po njeno poslovanje, kao proaktivno delovanje na prepoznate rizike
• Ostvarivanje i neprestano razvijanje dobrih partnerskih odnosa sa dobavljačima i svim interesnim grupama kroz obostranu razmenu znanja i iskustva;
• Praćenje, primena i usaglašavanje sa svim relevantnim zakonskim i drugim propisima;

Svi zaposleni u firmi VITREUM d.o.o. zajedno sa rukovodstvom će dosledno primenjivati politiku sistema upravljanja kvalitetom, u cilju unapređenja celokupnog poslovanja firme i obezbeđivanja vrhunskog kvaliteta usluga zainteresovanim stranama.