Poslovno stambeni objekti

Ugrađujemo savremene sisteme bezbednosti i zaštite koji će omogućiti besprekorno funkcionisanje poslovnih i stambenih objekata, vodeći računa i o jednostavnosti upotrebe instaliranih rešenja i efikasnom održavanju.

Obezbeđujemo pasivnu i aktivnu mrežnu opremu, telefonske sisteme, monitore, kao i kompletna rešenja za audio vizuelne konferencije, kojima se povećava efikasnost poslovanja i štede resursi kompanije.

Sistemi za kontrolu pristupa određuju ko i u koje vreme ima pristup određenim prostorijama, sistemi za evidenciju radnog vremena upravljaju radom zaposlenih dok parking sistemi vode računa o upravljanju parkiranjem kompanijskih i privatnih vozila zaposlenih.

Protivpožarni sistemi i sistemi za detekciju gasa su zaduženi za bezbednost zaposlenih, dok poseban značaj za bezbednost imovine van radnog vremena imaju protivprovalni sistemi i rešenja za video nadzor koja se nalaze u našoj ponudi. Savremeni stambeni objekti podrazumevaju mnogo više komunikacije i sigurnosne standarde. Sva rešenja koja čine jednu modernu zgradu od parking sistema, preko kućne automatike, pa sve do video interfona i video nadzora, nalaze se u našoj ponudi.

Kućna automatika podrazumeva da se daljinski može uključiti grejanje, klimatizacija i osvetljenje.

Ovi sistemi se lako integrišu sa sistemima video nadzora, protivprovalnim sistemima i sistemima za dojavu požara i detekciju gasa, pa zajedno sa interfonskim sistemima čine objedinjeno rešenja za bezbednost i ekonomičnost stana.